Exposició La Recerca del Plaer.

recerca-foto

Calendari de reserves:

Veure expo on-line

1. Com es pot demanar?

Trucant al 93.601.16.19 o enviant un mail a salut@casaldejoves.org.

2. Descripció.

Exposició itinerant pensada per treballar temes de sexualitat, des de la perspectiva del plaer lligat a la responsabilitat, en l’àmbit juvenil. L’exposició ha estat pensada com una eina interactiva, per tal de poder treballar continguts sexuals amb un to més obert, distés i proper a l’àmbit juvenil.
La Recerca del Plaer ha estat elaborada per mitjà d’un procés participatiu entre Casals de Joves de Catalunya i més de 100 joves de diversos casals i entitats membres. En aquest procés s’han realitzat enquestes, tallers, muntatge i l’edició d’un vídeo on els i les joves parlen de com viuen i entenen la seva sexualitat.

Els períodes de préstec seran de 15 dies de duració.

3. Cal fiança o lloguer?

La fiança de la exposició serà de 30 euros, que després que Casals de Joves comprovi que està tot en bones condicions, es retornaran.

4. Com, on i quan s’han de retornar?

Ha de retornar en perfecte estat, i amb tots els components/accessoris, la data que s’hagi pactat al fer la reserva. En cas de faltar alguna peça, caldrà abonar en el mateix moment l’import del component que falti, o bé, haver-ne comprat un de nou de les mateixes característiques.

El lloc de recollida/retorn serà la seu de Casals de Joves: c/ Avinyó, 44 3r pis.

Veure més recursos de...