EDUCAR EN PARTICIPACIÓ. L’ASSIGNATURA QUE APROPA ELS INSTITUTS AL MODEL CASALERO

EDUCAR EN PARTICIPACIÓ

Casals de Joves de Catalunya ofereix als casals la possibilitat de dur a terme una assignatura de participació als instituts de referència de la zona, per tal de promoure la participació, i alhora, donar a conèixer el casal de joves a les adolescents.

Davant d’això, hem configurat, un díptic de presentació de l’assignatura, que posem a disposició de totes per tal que el pugueu utilitzar. Si el necessiteu en paper, el podeu demanar a a.pedagogica@casalsdejoves.org

Díptic Educar en Participació

D’altra banda, també posem a la vostra disposició una mostra del dossier del professorat, on hi consten totes les Unitats Didàctiques, amb les dinàmiques, les activitats, el desenvolupament de l’assignatura, així com els objectius, l’avaluació… És una mostra perquè el dossier s’adapta a les necessitats de cada institut i casal.

Dossier del professorat

Durant aquests dos últims cursos hem estat treballant per tal d’actualitzar el dossier de l’equip de dinamització, i adaptar les dinàmiques i el format de l’assignatura, incorporant aquelles millores sorgides de la valoració constant del projecte. Així doncs, us podeu descarregar, ja, el nou dossier provisional:

Nou dossier provisional per a l’equip de dinamització

 

 

 

Per últim, us deixem una relació d’articles i publicacions de premsa que poden ser del vostre interès:

Educar en la participació, una eina per a la vida – Diari ARA

Els casals de joves entren als instituts per educar en la participació – Diari de l’Educació

Educar en la participació. Aproximacions des de l’àmbit educatiu i associatiu – Consell Nacional de Joventut

 

Veure més recursos de...