Certificat de Formació i Experiència Associatives

CAC IMATGE RECURS

 

Els i les que participem d’una associació juvenil sabem que és una experiència enriquidora en allò personal i, a més, sabem que moltes vegades el que hem aprés al casal ens serveix per a la nostra vida diària: per ajudar els altres, per fer millor la nostra feina o fins i tot per millorar a l’institut, universitat o escola. El treball que fem com a voluntàries ens forma com a ciutadanes i com a persones i ens prepara per afrontar els reptes amb més eines i capacitats.

Des de Casals de Joves de Catalunya, volem reivindicar aquesta vessant formativa del treball voluntari i hem desenvolupat un sistema de certificació d’hores de treball voluntari i formació associativa. Per reivindicar el valor de la feina que fem i també per què les casaleres puguin utilitzar-lo per complementar el seu currículum personal.

Hem comprovat al llarg dels anys que les casaleres valorem allò que han aprés participant a la nostra associació i a la federació, però trobem que de vegades no sabem com incloure aquests aprenentatges al nostre currículum. Per aquest motiu, hem dissenyat un formulari amb preguntes senzilles sobre la teva formació associativa i la teva experiència al casal i a la federació. Amb aquesta informació podrem el·laborar un certicat que reculli la teva trajectòria associativa i les competències adquirides amb aquesta experiència.

La forma per aconseguir-lo és posant-se en contacte amb el/la tècnic/a territorial que et correspongui i concertant una cita, per tal de respondre a aquestes preguntes. Caldrà que abans hagis fet una mica de recordatori de la teva trajectòria: només cal que pensis quan vas començar, quins càrrecs i responsabilitats has tingut i quines formacions has fet.

Territori Vallès:
valles-osona@casaldejoves.org

Territori Llobregat:
llobregat@casaldejoves.org

Territori Barcelonès:
barcelones@casaldejoves.org

Telèfon oficina:
936011616

Contacte

 

Veure més recursos de...