V Jornades de Lleure i Sexisme

« Torna a esdeveniments
Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.
Esdeveniment:
V Jornades de Lleure i Sexisme
Inici:
8 novembre 2015 10:00
Final:
8 novembre 2015 19:00
Preu:
5
Organitzador:
Jornades de Lleure i Sexisme
Actualitzat:
21 octubre 2015
Recinte:
Espai Jove la Fontana
Adreça:
Gran de Gràcia, 190, Barcelona, Barcelona, 08012, Espanya

Enguany arriben les Jornades de Lleure i Sexisme que ja fa alguns anys va impulsar Casals de Joves. Any rere any s’han anat incorporant noves entitats i creixent en organització i contingut i aquest any Casals de Joves torna a formar part de l’organització d’aquesta.

Es així que el diumenge 8 de novembre a l’Espai Jove La Fontana ens espera un dia per formar-nos, per reconeixents, per descobrir-nos, per re-educar-nos, per deconstruir-nos i tornar-nos a construir per generar discurs propi i alhora casalero, per trencar amb el discurs heteronormatiu que ens ve donat i impera en una societat que s’autodenomina lliure quan realment es patriarcal i opressiva amb les persones que la formen.

Deia Emma Goldman que cada intent de fer un gran canvi en les condicions existents, cada noble visió de noves possibilitats per a la raça humana ha sigut etiquetat com utopia. Cada dia ens esforcem per transgredir les normes i etiquetes que ens impedeixen arribar a allò que s’ha denominat utopia, us convidem un cop més a seguir transgredint a través de la formació i l’aprenentatge col·lectiu, per consolidar estratègies de gènere als propis casals i per gaudir, riure, compartir i experimentar.

Programa de la jornada

INSCRIPCIONS ONLINE

llis15