La Borsa de Formadores t’ajudem a formar-te

CONTACTEDes de Casals de Joves oferim formacions amb l’objectiu de que els casals i assemblees  replantegem la tasca que duem a terme i així trobar noves vies d’acció o enfortir aquelles que ens caracteritzen. Oferim uns espais on, entre totes, construïm el coneixement, partint de les experiències viscudes, a través de dinàmiques participatives, i autogestionades, ja que som les pròpies membres dels casals les que ens encarreguem de realitzar-les, després de realitzar un procés formatiu a través de l’escola lliure el sol per a impartir aquestes càpsules.

Com demanar una formació?

1. Escriure un correu a formacio@casalsdejoves.org amb 1 mes d’antelació especificant la formació en la qual esteu interessades, així com la persona del casal que es coordinarà amb la formadora. Si no, feu la demanda igualment i s’intentarà tramitar-la de la millor manera.

2. A continuació rebreu un formulari per a fer una detecció de necessitats i motivacions, i per tal de concretar aspectes logístics (assistents, lloc, proposta d’horaris i de dates…).

3. A partir d’aleshores, es farà el traspàs i l’assignació de la formadora, i es posarà en contacte amb la persona de referència del casal.

Requisits per a demanar-ne una

  • Cal fer la demanda amb un mes d’antelació per tal d’assegurar la disponibilitat de formadores.
  • Cal que hi hagi una persona referent del Casal que cooperarà amb la formadora per tal d’apropar la formació a les necessitats del Casal.
  • Cal que hi hagi un mínim de 6 persones a la formació. Si no, es realitzarà un assessorament sobre la temàtica demanada.
*Qualsevol entitat pot demanar una formació.
Tot i això, les entitats federades disposaran de 3 formacions gratuïtes anuals.

Oferim tres tipologíes de formacions:

ull-2MODEL CASALERO
1.-Són guies per a integrar adolescents nouvinuts, entrar a la Federació de Casals o incloure a persones nouvingudes…

ullREPENSEM
2.- La participació, la gestió de reunions i assemblees, la comunicació, la nostra economia i finançament o els lideratges…

ull-temesTEMÀTIQUES
3.-Ampliem coneixements sobre adolescència, decreixement sostenible, gènere, interculturalitat, salut, drogues, equips de so, paelles, atenció a la diversitat, la mort i el dol, gestió d’equips, internacional…

Aqui pots veure el Diptic o descarregar-ho en format PDF