La Borsa de Formadores t’ajudem a formar-te

CONTACTEDes de Casals de Joves oferim formacions amb l’objectiu de que els casals i assemblees  replantegem la tasca que duem a terme i així trobar noves vies d’acció o enfortir aquelles que ens caracteritzen. Oferim uns espais on, entre totes, construïm el coneixement, partint de les experiències viscudes, a través de dinàmiques participatives, i autogestionades, ja que som les pròpies membres dels casals les que ens encarreguem de realitzar-les, després de realitzar un procés formatiu a través de l’escola lliure el sol per a impartir aquestes càpsules.

Com demanar una formació?

1. Escriure un correu a formacio@casalsdejoves.org amb 1 mes d’antelació especificant la formació en la qual esteu interessades, així com la persona del casal que es coordinarà amb la formadora. Si no, feu la demanda igualment i s’intentarà tramitar-la de la millor manera.

2. A continuació rebreu un formulari per a fer una detecció de necessitats i motivacions, i per tal de concretar aspectes logístics (assistents, lloc, proposta d’horaris i de dates…).

3. A partir d’aleshores, es farà el traspàs i l’assignació de la formadora, i es posarà en contacte amb la persona de referència del casal.

Requisits per a demanar-ne una

Cal fer la demanda amb un mes d’antelació per tal d’assegurar la disponibilitat de formadores.

Cal que hi hagi una persona referent del Casal que cooperarà amb la formadora per tal d’apropar la formació a les necessitats del Casal.

Cal que hi hagi un mínim de 6 persones a la formació. Si no, es realitzarà un assessorament sobre la temàtica demanada.

*Qualsevol entitat pot demanar una formació.
Tot i això, les entitats federades disposaran de 3 formacions gratuïtes anuals.

Oferim tres tipologíes de formacions:

ull-2MODEL CASALERO
1.-Són guies per a integrar adolescents nouvinuts, entrar a la Federació de Casals o incloure a persones nouvingudes…

 

REPENSEM
2.- La participació, la gestió de reunions i assemblees, la comunicació, la nostra economia i finançament o els lideratges…
ull-temesTEMÀTIQUES
3.-Ampliem coneixements sobre adolescència, decreixement sostenible, gènere, interculturalitat, salut, drogues, equips de so, paelles, atenció a la diversitat, la mort i el dol, gestió d’equips, internacional…