Demà 18 d’octubre: Totes a la vaga general!

vaga18o

L’Associació de Casals de Joves de Catalunya s’adhereix a la vaga convocada per demà 18 d’octubre, tancarem l’oficina i sortirem totes al carrer.

Manifestem el nostre desacord amb la sentència, que no resol el conflicte polític, i denunciem la injustícia a la qual s’enfronten totes les persones condemnades.

Denunciem les conseqüències greus que aquesta sentència té sobre els drets polítics de la ciutadania i els drets de manifestació, d’expressió, de lliure associació i de dissidència política, suposant un retrocés greu per a la qualitat democràtica de la nostra societat.

I volem donar suport a totes les iniciatives ciutadanes en contra de la repressió estatal i autonòmica que de manera sistemàtica i mitjançant l’ús de la violència estan reprimint, coaccionant  i subordinant no només a la població civil catalana, sinó a totes les companyes antifeixistes arreu de l’estat espanyol.

Davant d’aquesta ofensiva sense precedents i essent molt conscients que només ens tenim a nosaltres mateixes, animem de nou a tots els Casals de Joves i a totes les veïnes a no mostrar-se immòbils ni passives davant d’aquest atac. Cal desobeir les lleis injustes, mobilitzar-se per les causes nobles i utilitzar l’autodefensa col·lectiva quan ens volen prendre allò pel que estem lluitant.

Ho hem fet nombroses vegades a cada vaga general, pels dies de record i lluita dels 25N i els 8 de març, per passar a l’ofensiva en els nostres drets socials i laborals els 1 de maig i ho tornarem a fer les vegades que calgui.

Un dels nostres objectius i eix troncal a Casals de Joves és l’educació en la participació. Aliar-nos i implicar-nos en el nostre territori a travès de la participació, la transformació i l’autogestió juvenil.

Reapropiar-nos del present i lluitar pel futur que volem.

La lluita i la reivindicació de demà s’ha convertit en una opció antifeixista i de defensa dels nostres drets més fonamentals.

Ens veiem als carrers!!

Secretariat de Casals de Joves de Catalunya.

#AltsasukoakASKE  #ActitudAntifeixista  #SpainFascistState #FreeValtonyc  #AntifeixistesSempre

Vaga 18O