Trobada de Joves 2019

TdJ - Facebook

Benvingudes i benvinguts!

Donem tret de sortida a la Trobada de Joves 2019: Els Casals de Joves Resistim a la història. Per les que encara no us sona (really?) la Trobada és un macroesdeveniment casalero que es celebra cada 3 anys, i és una mostra del que som i fem els casals de joves a través de tallers, xerrades, activitats de carrer, concerts… que aplega a centenars de joves de tot el territori. Les més experimentades recordareu la Trobada 2013 a Canovelles, les que no vau ser-hi segur que n’heu sentit parlar!

Enguany ja us podeu reservar la data, celebrarem la Trobada de Joves del 6 al 8 de desembre de 2019 a Llinars del Valles. Una comissió amb membres de diferents casals de joves portem ja 6 mesos treballant per fer possible aquest esdeveniment, ara només necessitem la vostra participació i les vostres ganes de petar-ho molt fort!

La inscripció a la Trobada de Joves té un cost de 40€ i inclou l’allotjament, tots els àpats, accés a totes les activitats, samarretes i altres materials de la Trobada. Acabem d’obrir les inscripcions i us animem a apuntar-vos el més aviat possible, ja que les places són limitades. A més, les 100 primeres inscrites tindran un obsequi especial, tot i que les inscripcions es tancaran definitivament a principis de novembre, agrairem que us apunteu quan abans millor. També us recordem que és una activitat oberta, pel que no dubteu en convidar a joves propers a la vostra entitat o a altres col·lectius del vostre territori.

En darrer lloc, per tal de garantir el bon desenvolupament de la Trobada necessitarem que algunes persones realitzin algunes tasques organitzatives durant la Trobada. La gent de la comissió no som moltes així que sense un cop de mà no arribarem. Si t’interessa apuntar-te en algun torn d’alliberada amb nosaltres, no dubten en dir-nos-ho!!

Si vols estar al corrent de tota l’informació segueix-nos a Instagram: @TrobadaDeJoves i Facebook: Trobada de Joves