Arriba la TRANCADA donde lo vamos a quemar todo!!

noticia tancada

Els dies 10 i 11 de novembre arriba la TRANCADA 2018 – LA DESPEDIDA

Que no sabeu que vol dir això, de que ens despedim?? De TOT, aquesta TRANCADA ho cremem tot i ens acomiadem de  tot aquest sistema que ens vol submises, educades i callades. De tots aquests imputs constants que ens demanen anar depilades, dur barbes llargues o ser com maniquís. Que no ens deixen plorar o ens obliguen a comprar una rosa o un llibre el 23 d’abril. Que ens empenyen a renovar el mòbil o les sabates cada dos segons.

Volem acomiadar l’amor romàntic, el patriarcat, el capitalisme i el feixisme. Ens acomiadem dels lobbies immobiliaris, del racisme i la transfòbia. De les farmacèutiques i la protocolització mèdica, del capacitisme i l’especisme i de TOT allò del que us voleu acomiadar!

i això, com sempre… PETANT-HO MOLT FORT!

QUAN? 10 i 11 de novembre

ON? Casa de Colònies Can Clarens (Vallgorguina)

QUAN COSTA? 15€ (menjar i allotjament inclòs)

ON FER EL PAGAMENT? Al número de compte ES83 3025 0018 9114 0001 7787 (indicant el nom del casal i qui fa el pagament)

QUE HEU DE FER? Inscriureu’s aqui i fer el pagament abans del 31 d’octubre.