Participa al ‘Km.0′, la trobada d’adolescents del lleure educatiu!

Km0 - Trobada d'Adolescents del lleure educatiu

El cap de setmana del 26 i 27 de maig tindrà lloc el ‘Km0′, la trobada interassociativa d’adolescents del lleure educatiu voluntari de Catalunya, organitzada pel Casal de Joves. Aquesta trobada es durà a terme a la Casa de Colònies Cal Mata, a Saifores.

Al Km0 hi participaran adolescents de Caus, Esplais i Casals de Joves on es fomentarà la participació social. El programa, resultat de la feina col·lectiva dels i les joves, de les responsables i de l’estructura tècnica, comptarà amb tallers formatius (debats i anàlisi crítica, xerrades, accions reivindicatives, tallers pràctics…), activitats de cohesió (jocs de confiança, cooperació, esportius,…) i espais lúdics (concerts, jocs,…). Alhora, hi haurà un espai per conèixer les associacions juvenils de l’entorn de cada Cau o Esplai que hi participi.

Si voleu més informació, podeu veure el vídeo o el díptic que trobareu a continuació.

Veure el díptic del Km0

En cas d’estar interessades, us podeu posar en contacte amb a.pedagogica@casalsdejoves.org