Arriba el TransForma 2018: RevoLoCura, educació emocional

WhatsApp Image 2018-05-02 at 13.09.36Com cada any per aquestes dates ens plau comunicar-vos que ja tenim aquí el #TRANSFORMA18: l’espai formatiu de la Fede, que enguany girarà entorn a la SALUT EMOCIONAL EN ELS NOSTRES CASALS

Volem que les revolucions del nostre dia a dia no ens cremin. Que les assemblees de cada casal siguin un espai formatiu, lúdic i de debat. De creixement i cooperació… Però sense morir en l’intent!

És per això que aquest Transforma el dedicarem a l’autoanàlisi de les nostres gestores i espais de reunió. Revisarem com ens comuniquem, com participem i quina manera tenim cada una de viure i fomentar l’ #ActitudCasalera.

Dades pràctiques:

- Dia: 12 de maig d’11h a 19h

- Lloc: Casal de Joves de Roquetes

- Inscripcions: ompliu aquest formulari per inscriure-us i planificar els àpats!