Arriba la XXa AGO de Casals de Joves de Catalunya

CARTELL AGOL’Assemblea General Ordinària és un dels espais federatius més rellevants de l’any. És un espai de decisió sobre temes de la Federació que ens influeixen a totes, és un espai de trobada de tots els casals i de totes les casaleres, és un espai d’aprenentatge i de construcció col·lectiva, és un espai d’apoderament i transformació, però sobretooot és un espai amb #Actitudcasalera.

Enguany serà el proper 3 de març al Casal de Joves La Forja (Cornellà). Podeu arribar fàcilment en transport públic a través de la línia 5 de metro (blava) parada Sant Ildefons. El Casal es troba a la plaça dels almogàvers sense número. Si us perdeu…seguiu les fletxes!

A les 9:45h despertes, esmorzades i engrescades, iniciarem la XXa AGO de Casals de Joves de Catalunya. El matí acollirà la memòria 2017 i el compte de resultats, les baixes i altes de casals, entrades al secretariat, l’elecció del Transforma, la presentació de treballadores de la Federació, els grups de treball, etc.

Farem una pausa per dinar, on la cooperativa Diomcoop ens oferirà sucs i plats originals de l’occident de l’Àfrica sudsahariana (També ficaran paradeta de productes de la cooperativa) i després de la pausa – cafè- infusió – aquarius, tornarem a la càrrega amb la proposta de línies de treball 2018, resolucions i el pressupost. Però la intensitat i el frenesí, no s’acaba aquí! Amb l’acte públic que començarà a les 17:30h hi haurà una sorpresa!

Així #QueNoTeLoCuenten! Inscriu-te a la AGO en el següent enllaç!!

#HolaQueTal #HolaQueAGO