Ja podeu comprar el Calendari Casalero 2018! Aquest any, antirepre!

WhatsApp Image 2018-01-10 at 12.37.39

.

Calendari Casalero 2018! Aquest any, antirepre!

Ja tenim aquí el calendari casalero 2018! Aquest any, amb temàtica antirepressiva. Perquè sabem que la solidaritat és la nostra millor arma!

.

Per què antirepre?

Per  visibilitzar i donar suport al cas 9 de Vilanova, que es quedin a casa i per denunciar la repressió que pateix el jovent organitzat. Tots els beneficis d’aquest calendari aniran destinats als costos del procés judicial d’aquest cas.

.

Com els podeu aconseguir?

El calendari antirepre de Casals de Joves de Catalunya té un cost de 3€.

Si en voleu comprar o distribuir contacteu a secretariageneral@casaldejoves.org o al telèfon 93 601 16 16

.

El cas dels 9 de Vilanova

El passat 21 de maig de 2014, en motiu de l’acte de campanya electoral que el Partit Popular organitzava al Pòsit de pescadors de Vilanova, on hi eren presents el ministre d’Hisenda Cristòbal Montoro i la Senadora a les Corts Espanyoles Alícia Sánchez Camacho, diversos col·lectius convocaren una concentració per evidenciar el rebuig a les polítiques antisocials que aplicava i continua executant el Govern Espanyol contra les classes populars. A la sortida de l’acte i desobeint les recomanacions policials, la comitiva del PP decidí sortir pel Carrer Magatzems Nous on s’hi trobava un grup de manifestants que restaven impedint pacíficament la sortida dels vehicles oficials, els quals van ser dispersats i agredits per agents de la Policia Local durant la marxa de vehicles.

Com a conseqüència dels fets, deu joves vilanovins van ser identificats – cinc dels quals mitjançant llistes policials il·legals- i imputats d’una sèrie de delictes i faltes. Un d’aquests joves, menor d’edat, va ser jutjat el passat mes de novembre del 2015 i condemnat a una pena de 8 caps de setmana en arrest domiciliari i una indemnització de 775€ a un sergent de la Policia Local de Vilanova. Els 9 joves restants, tots veïns de la ciutat, ja han rebut la petició de la Fiscalia i la petició del mateix sergent de la policia Local. Els demanen, per uns delictes de desordres públics, atemptat a l’autoritat, resistència a l’agent de l’autoritat, atemptat a l’agent de l’autoritat i per una falta de danys, un total de 29 anys de presó i unes multes que superen els 10.000€.

Des del Grup de Suport als 9 joves vilanovins encausats volem denunciar l’intent de persecució política, policial i judicial contra el jovent organitzat de la ciutat i volem manifestar el nostre rebuig frontal a les penes totalment desproporcionades que se’ls demana pel sol fet de manifestar-se. Entenem que es tracta d’una estratègia perfectament dissenyada i emparada per la Llei Mordassa, per desactivar i controlar qualsevol mostra de dissidència i malestar contra les polítiques que ens estan condemnant a totes a la misèria. Assenyalem també com a còmplice l’Ajuntament de Vilanova, que tot i aprovar una moció demanant l’absolució dels encausats, no ha reclamat responsabilitats ni ha tirat endavant cap tipus d’acció contra el sergent de la Policia Local amb TIP 156, responsable d’agredir nombrosos manifestants durant els fets i ara acusació particular en la causa oberta contra els joves.

Per tot això, exigim la lliure absolució dels 9 joves i demanem a totes les persones, entitats i associacions el seu suport a la campanya NI 29 ANYS DE PRESÓ NI 10.000€ EN MULTES. ELS 9 DE VILANOVA, QUE ES QUEDIN A CASA

C7M2URlXkAEd697