Reunió de responsables i després… sopar casalero!

cartellEl final de l’any s’acosta…i amb ell les últimes activitats Federatives!

Com ja sabeu la reunió de responsables té lloc dos cops l’any (cap a mitjans de juliol i al desembre) i és un dels espais de participació i decisió de la Federació més importants, perquè està dedicat a tractar temes que ens afecten a totes i d’importància per la subsistència de la Federació.

La reunió de responsables tindrà lloc el 16 de desembre a les 16h [LLOC PER DETERMINAR] i farem propostes de les línies de treball de l’any que ve, farem un Diván Casalero, triarem el proper tema del Transforma…. Una tarda plena de participació, transformació i construcció de discurs col·lectiu!!

Després de la Reunió de Responsables tindrà lloc el sopar casalero, espai de trobada per gaudir, riure i menjar de tooots els projectes que formem la Federació i per últim, els premis casaleros, els premis més enlluernadors de l’any!!

Si encara no ho has fet, apunta-ho a l’agenda!!

#ActitudCasalera

#SoparCasalero

#PremisCasalerxs

#SomCasalsDeJoves