LA TANCADA DE LA BORSA DE FORMADORES, UN PAS MÉS CAP A L’AUTOGESTIÓ FORMATIVA!

BORSA FORMADORES CASALS JOVES_p
El cap de setmana del 4 i 5 de novembre vam realitzar la tancada de la Borsa de Formadores… Un cap de setmana molt complert, on vam fer caliu, vam aprendre molt, i vam fer passos de gegant cap a la creació del nou Pla de Formació de Casals de Joves!

Estem molt contentes perquè a últim moment s’hi van sumar noves casaleres al projecte, creient que aquest és un projecte de gran importància per als casals, i també per a la Federació!!! Així doncs, les 11 persones que vam assistir, vam seguir construïnt el funcionament de la Borsa de Formadores, acotant les propostes que volem donar a conèixer a la Reunió de Responsables del desembre! Alhora, també ens vam dedicar a crear tres càpsules temàtiques del bloc REPENSEM. Aquest tres càpsules són: REPENSEM la PARTICIPACIÓ, REPENSEM els RELLEUS i ADOLES, i… REPENSEM la GESTIÓ DE REUNIONS I ASSEMBLEES! Alhora, també van sorgir més propostes de càpsules, sumant-se al llarg llistat, ja consesuat, aglutinant 23 càpsules formatives de temàtiques diferents, com ara, MODEL CASALERO, FORMACIONS D’APROFUNDIMENT (REPENSEM), FORMACIONS DE GÈNERE, DE SALUT, DE CONSUM CONSCIENT, DE LIDERATGE, D’ADOLESCENTS, entre moltes d’altres! Totes aquestes formacions estaran repartides segons la següent estructura:
ESTRUCTURA PLA DE FORMACIO CASALS

Alhora, el dissabte a la tarda vam rebre la formació d’EINES METODOLÒGIQUES FORMATIVES que ens va oferir el Fermín a través de l’Escola Lliure el Sol, una formació que ens va situar a l’inici d’una nova aventura personal i col·lectiva, SER FORMADORES de qualitat!

El dia 23 i 24 de desembre seguirem treballant per tal de seguir construint el Pla de Formació de Casals! Totes aquelles que tingueu en ment alguna formació concreta que pogueu oferir., no dubteu en posar-vos en contacte amb : a.pedagogica@casalsdejoves.org