JA HEM PRESENTAT EL LLIBRE!

EDUCAR EN PARTICIPACIO-Rosa Sensat
El passat dia 23 d’octubre vam presentar el nou llibre d’educar en participació, el qual recopila diferents experiències de l’assignatura d’educar en participació.
Al llarg de la presentació vam tractar temes com l’educació del futur, com l’educació esdevé una eina imprescindible en el treball per aconseguir una major participació ciutadana, vam presentar el projecte de casals, i finalment, vam poder escoltar de primera mà l’experiència en un institut.
IMG_20171023_174312
En aquest sentit, la presentació va ser tot un èxit, ja que ens va permetre fer una mirada global a la participació en les institucions educatives, des de punts de vista molt diferents.
Paral·lelament, cal dir que vam comptar amb més de 50 assistents d’àmbits i professions molt diferents. Així doncs, van assistir mestres de primària i secundària, professores universitàries, personalitats i tècniques de les institucions públiques, voluntàries del lleure educatiu, i d’altres associacions del tercer sector. D’aquesta manera, es va configurar una diversitat de colors a la sala, que va permetre un debat posterior molt enriquidor, ja que vam poder gaudir de tants punts de vista com assistents.
Aquesta presentació, alhora que ens va permetre donar a conèixer el projecte, també ens va permetre difondre l’acció transformadora que dia rere dia fan els casals de joves d’arreu del territori. Aprofitant la diversitat dels assistents, ens va permetre arribar a un públic al qual, en moltes altres situacions no arribem. D’aquesta manera, creixem en xarxa i en coneixença, i això ens fa més forts i més presents en l’associacionisme juvenil i educatiu.
Veient, doncs, l’èxit de la jornada, volem agrair els diferents agents que la van fer possible! Començant per Rosa Sensat, ja que la col·laboració amb elles va ser molt fluida i enriquidora; també als ponents, que es van mostrar disposats a donar-nos un cop de mà a difondre la importància de fer més participatius els entorns educatius; i òbviament a totes les assistents, la peça clau de l’acte, sense les quals, aquesta presentació no hagués tingut sentit.
Volem compartir amb vosaltres les valoracions que hem rebut d’algunes de les assistents a la presentació, així que si voleu veure-les, només al que premeu el següent botó:
Valoracions de la presentació
I… per a aquelles que no vàreu poder venir, o les que volgueu reviure el moment, us deixem els vídeos de la presentació sencera dividits per cada ponent, així podreu veure i escoltar la part de la presentació que més us interessi.

Reviu la presentació del llibre!