Posicionament de Casals de Joves de Catalunya arrel de l’intervenció armada a les administracions Catalanes. Contra les forces d’ocupació: un sol poble!

SALVADORSEGUÍ_optContra les forces d’ocupació: un sol poble!

I és així que des d’avui, defensar el Referèndum i l’autodeterminació del poble català ja no s’ha convertit en una opció determinada del nostre vot, des d’avui s’ha convertit en una opció antifeixista i de defensa dels nostres drets més fonamentals.

L’assalt armat a diverses conselleries i òrgans del govern per part de la Guàrdia Civil, la Policia Nacional amb la complicitat dels Mossos, el setge a la seu nacional de la CUP, la detenció arbitrària o les últimes intervencions a impremtes, diaris i a correspondència privada ens ha posat en escac.

Davant d’aquesta ofensiva sense precedents i essent molt conscients que només ens tenim a nosaltres mateixes, animem de nou a tots els Casals de Joves i a totes les veïnes a no mostrar-se immòbils ni passives davant d’aquest atac. Cal desobeir les lleis injustes, mobilitzar-se per les causes nobles i utilitzar l’autodefensa col·lectiva quan ens volen prendre allò pel que estem lluitant.

Ho hem fet nombroses vegades a cada vaga general, pels dies de record i lluita dels 25N i els 8 de març, per passar a l’ofensiva en els nostres drets socials i laborals els 1 de maig i ho tornarem a fer les vegades que calgui.

Un dels nostres objectius i eix troncal a Casals de Joves és l’educació en la participació. Aliar-nos i implicar-nos en el nostre territori a travès de la participació, la transformació i la autogestió juvenil. Reapropiar-nos del present i lluitar pel futur que volem.

El Referèndum és vostre, és de totes, defensem-lo!

Secretariat Casals de Joves de Catalunya,