El Casal de Joves El Rusk entra a l’institut per quedar-s’hi tot el curs!

PORTADA2-500x707Aquesta setmana, coincidint amb l’inici del curs escolar, des de Casals de Joves també hem donat el tret de sortida a l’assignatura «Educar en Participació».

Enguany aquesta assignatura es realitza, per segon any consecutiu, a l’Institut l’Estatut de Rubí. A diferència del curs passat, que vàrem treballar amb 2 grups de 4t d’ESO, aquest any donarem resposta a 3 grups. A més, no només hem ampliat els grups, sinó que també hem ampliat les hores lectives de l’assignatura.

D’altra banda, aquest any s’han incorporat a l’equip de dinamitzadores dues persones del Casal de Joves El Rusk, de Rubí, per tal que l’assignatura esdevingui un vincle real per a l’alumnat, entre l’Institut i el Casal de Joves.

Tot just avui s’ha realitzat la primera sessió, on s’han dut a terme jocs i dinàmiques per fomentar la coneixença i la cohesió entre les pròpies alumnes, i també amb les dinamitzadores de l’assignatura. També s’han recollit les expectatives i motivacions de les alumnes!

El següent pas… la setmana vinent, donarem resposta a les inquietuds del professorat amb una formació sobre participació. Amb aquesta formació, pretenem dotar d’eines i recursos als docents per tal de facilitar espais i processos participatius a l’institut.