#LLOBREGUETASSU2107 contra el #Topicassu

El passat cap de setmana, impàs entre el juny i el juliol d’aquest 2017, vam celebrar a Begues – preciós indret en mig del parc natural del Garraf, al Baix Llobegat – el Llobreguetassu, activitat territorial que enguany ha complert 4 anys!
 
El tret de sortidWhatsApp Image 2017-07-05 at 10.12.00a el va donar un boníssim sopar amb opció vegana, calíaca i carnívora (estamos en todo!) i una dinamització a càrrec de la comissió #Buenrollismo que va fer riure a les més sosainas amb jocs, cohesió i El Chorrazo – Marca Reg. /no utilitzar sense la supervisió d’una casalera del Llobre -.
Tot seguit, van donar-ho tot a l’escenari The Fetokas -irreductibles torrellencs- , La Brimo – Brigada Moreneta, from ViG –  i Barraca – Sant Viceç caribeny- , seguit de PD CWhatsApp Image 2017-07-05 at 10.11.21ocobosc – Post Data Vilanova- amb música feminista i PutrumPutrum per rematar la nit. 
 
L’endemà, vam resistir la temptació d’una piscina amb descompte per combatre la calor a base de cohesió, malabars, musiqueta i una paella insuperable. Redescobrint el significat de la paraula Hummus - jümas, hämmus, sorra, fúrcia- i noms prohibits – Susana Oria, Akiles Castro-. 
 
Per acabar, agraïr la presència de Maria Ginard a la xerrada pel Protocol contra agressions Masclistes i LGTBIfòbiques, que va promoure debats interessantissims i necessaris, així com les ganes de treballar en protocols propis.
 IMG_-t76gsg
Estem molt contentes d’un cap de setmana de consolidació del territori i lluita contra el #Topicasso, perquè les joves no som NINIs, ni pensem només en la festa ni ens quedem ni quedarem MAI quietes!
paella  
AQUÍ UN RECULL DE TOTES LES FOTOS DEL LLOBREGATASSU!