S’obre la convocatòria del Projecte X per finançar projectes educatius, participatius i transformadors!

ProJecteXLa Federació de Casals de Joves de Catalunya inicia el Projecte X amb la intenció de facilitar el suport econòmic a projectes específics i necessitats puntuals de les entitats federades, amb l’objectiu de fomentar el treball casalero i valorar la tasca que desenvolupen.

L’objectiu d’aquest projecte, doncs, és afavorir, acompanyar i motivar la realització dels projectes dels casals de base per contribuir en la seva tasca de transformació social. Per això, es repartiran 5.000€ entre projectes educatius, participatius i transformadors que es duguin a terme als diferents Casals de Joves durant aquest any. A sota d’aquesta noticia trobareu el document on surten explicades les bases del projecte i tota la informació necessària per presentar-se.

És tindran en compte diversos àmbits:

  • Prioritats anuals que marquen les línies de la Federació de Casals. (treball amb adoles, intervenció social, gènere, salut sostenibilitat i decreixement, etc.)
  • Facilitació per dur a terme el projecte de la entitat o grup de joves (reformes de local, incorporació tècnica puntual, etc.)
  • Intercanvis juvenils internacionals.
  • Treball en xarxa dins de l’associacionisme juvenil.

Si us voleu presentar a aquesta convocatòria, heu d’enviar el projecte a secretariageneral@casalsdejoves.org abans del 15 de setembre de 2017 a les 23:59h (si ho envieu més tard, quedareu fora de la subvenció).

Podeu descarregar-vos i llegir les bases del projecte X aquí: Bases Projecte X.