Formació internacional a Romania

Atenció, atenció Casaleres!
Una nova oportunitat internacional per tenir en compte! Des de la Federació, conjuntament amb l’ECYC, l’entitat internacional que agrupa associacions de joves a nivell europeu, subvencionem a totes aquelles casaleres que vulguin gaudir de l’experiència de participar en un espai formatiu, d’intercanvi i de compartir bones pràctiques amb altres persones joves d’entre 18 i 30 anys d’arreu d’Europa.
L’objectiu d’aquesta trobada d’una durada aproximada d’una setmana, és tractar la prevenció de la radicalització dels joves, acompanyats d’experts en radicalització religiosa i comportaments extremistes en les joves.
Així doncs, us animem a assistir a aquesta trobada, i a viure una experiència internacional que de ben segurs no us deixarà indiferents. És per això, que totes aquelles persones que hi estigueu interessades, heu d’escriure un correu a a.pedagogica@casalsdejoves.org
Us deixem amb el cartell on hi trobareu tota la informació, com ara les dates, la temàtica…
Formació Internacional ECYC - Casals de Joves