El Pla de Formació en construcció

Pla de Formació

El passat divendres 9 de juny vam recuperar totes les eines i ens vam posar mans a l’obra! Vam seguir amb la construcció del nou Pla de Formació de Casals de Joves.

Vam començar tancant els ulls i somniant amb el model de formació de Casals de Joves, compartint d’aquesta manera, la visió, missió i valors de les formacions. Desprès d’això, vam omplir de contingut les càpsules formatives, amb un únic objectiu, donar resposta a les necessitats dels casals amb formacions de qualitat. I per últim, vam dibuixar el pla d’acció des d’ara fins a l’aprovació del Pla de Formació, previst per a l’AGO del 2018.

Seguirem treballant de valent, per tal de construir un Pla de Formació proper, engrescador, resolutiu i vivencial, que enforteixi els casals de base, i que doni resposta a les necessitats més prioritàries d’aquests.

Recordem, alhora, que la Borsa de Formadores és un espai obert a totes les persones que hi vulguin participar. Per a fer-ho, només cal que us poseu en contacte amb l’Àrea Pedagògica de Casals de Joves, a través del següent correu electrònic: a.pedagogica@casalsdejoves.org

El procès de construcció agafa forma i ho fa amb força, energia i motivació!

 

Forsa de Formadores de Casals de Joves de Catalunya