Reivindiquem l’Actitud Casalera per defensar el model associatiu de Casals de Joves

portadatwitter

Casals de Joves de Catalunya comencem una campanya amb la que volem donar a conèixer els principals pilars del model associatiu de Casals de Joves.

Amb el lema «Actitud casalera és…» aquesta campanya resalta alguns dels eixos que tenen en comú els diferents projectes locals que aplega la Federació.

Adonant-se que sovint el terme «casal de joves» es fa servir per referir-se a equipaments municipals dedicats a la joventut, la Federació ha volgut posar sobre les taules les virtuts del model associatiu, on el casal no són quatre parets, sinó un projecte col·lectiu de transformació social, fet des de les joves i per les joves.

«Transformació», «Cultura», «Jovent», «Carrer», «Aprenentatge» i «Autogestió» han estat els conceptes escollits per definir «l’actitud casalera», posant l’accent en la dimensió comunitària i educativa dels projectes, així com la poténcia de transformació social i personal dels projectes casaleros.

Amb 23 anys d’història, la Federació de Casals de Joves aplega, 35 col·lectius juvenils, presents en 24 municipis catalans, que comparteixen un model educatiu que funciona a partir de la participació juvenil i l’autogestió.

#ActitudCasaleraÉs

Visiteu la web d’Actitud Casalera, coneixeu els diferents Casals de Joves i descarregueu-vos tots els materials de la campanya!