Trobada KM0, teixint xarxa!

El cap de setmana del 4 i 5 de març el Casal de Joves la Guineueta, el cau de l’Ubuntu i els Esplais Boix, Isard Flor de Neu i Greska van participar a la Trobada d’Adolescents KM0 organitzada per Casals de Joves de Catalunya. Més de 50 joves d’entre 14 i 18 anys d’aquestes entitats es van aplegar a Centelles per conèixer el model casalero, per prendre consciència de l’existència d’altres entitats i col.lectius juvenils! 

La trobada d’adolescents KM0 és un espai que es celebrava 6 anys després de l’última edició. És un espai de connexió entre joves de diferents esplais, agrupaments i casals de joves a fi de teixir relacions entre el moviment educatiu associatiu.

La trobada va començar dissabte amb activitats de cohesió (jocs de coneixença i confiança, cooperació) a fi de trencar el gel entre totes les joves. També es van realitzar tallers de teatre de l’oprimit amb l’Associació Cúrcuma sobre Amor romàntic i amors diversos i Interculturalitat, on vam poder remoure’ns, debatre i fer anàlisi crítica.

I, com no podia faltar, a la nit vam fer un joc on ens vam posar a la pell de les persones refugiades. Abans d’anar a dormir,  vam fer una mica de festeta!!

La trobada es va tancar diumenge al matí amb tallers pràctics! Tallers de percussió amb els Cabrons i Bruixes de Centelles, de serigrafia, circ i kickboxing!

Ha estat un cap de setmana de coneixença, d’intercanvi, de riures i per aprendre de les altres! A la galeria podeu veure algunes fotos!