Festes d’Hivern al Territori Llobregat!

Aquest més el territori Llobregat està replet de festes i activitats!

Feporter-campanya-genere-corregit2stes autogestionades i organitzades per els Casals de Joves de cada poble, per a seguir celebrant que el jovent estem aquí, que ens movem i que no només ens organitzem a l’estiu!

Festes que seguim rehibindicant lliures de masclisme, amb el recurs «Que la nit no et confongui»! 14 cartells per reflexionar i no abaixar la guàrdia davant d’actituds i agresions sexistes en els espais de festa que organitzem

La primera cita és divendres 20 de gener a Castellbisbal, amb el torneig de futbolí, que futbolija es un clàssic de l’Envelat, a les 20h del vespre, i com no, estarà amenitzat amb música i bon rotllo.

 

 

 

 

 

Però si no en tens prou divendres 20 de gener a Begues, el 6tres9 organitza la segona Festa Major Alternativa d’Hivern amb Rumba sin rumbo, Falsa expresion de hipocresia i PD Puerkas, festa assegurada tota la nit, al poliesportiu de Begues!

fmah

El cap de setmana seguent, divendres 27 de gener tens festa amb Els concerts Tribut d’Oques Grasses i Hemorragia! A Torrelles, al Casal de Joves la Troka!

troka

I per últim, però no menys important, el dissabte 28, L’AJUC organitza la Corralada a Corbera de Llobregat. La primera empalmada d’hivern, segurament, del país! Música sense parar de les 23 a les 7 del matí i després cercavila i xocolatada!

corralada2