Crònica d’una formació anunciada

19N

El passat dissabte 19N vam engegar el projecte territorial “DeForma’t”, una jornada de formació interna per totes les caseleres del territori i obert a altres entitats de Barberà del Vallès.

Al matí vam poder formar-nos amb una sessió facilitada per Cúrcuma, on a partir de diferents dinàmiques s’adquireixen eines per una major gestió de l’assemblea. A la vegada, aquestes dinàmiques es poden exportar en cada una de les assemblees, per tal d’ajudar a acompanyar el procés participatiu.

Després d’una copiosa Verdukoa (amb opció càrnica) i un debat de sobretaula amb el lleure educatiu de rerefons, vam iniciar la segona activitat “elDiban”. En aquesta, des de els diferents casals assistents i el propi secretariat, es van compartir experiències i neguits.

Les conclusions de la jornada són molt positives i, en un territori creixent, es visibilitza la necessitat de tenir espais per compartir recursos i experiències!

#ActitudCasalera!