Casals de Joves de Catalunya es suma al boicot de l’empresa israeliana Eden Springs Ltd

eden.pngEl passat dimecres 14 de setembre l’empresa Eden Springs España va portar a l’oficina de Casals de Joves de Catalunya un dispensador d’aigua de mostra per provar-ho durant 10 dies de forma gratuïta.

Com a Casals de Joves de Catalunya reiterem la nostra adhesió al BDS i, per tant, ens sumem al boicot de productes israelians en senyal de protesta contra les polítiques d’apartheid, ocupació, colonització i setge imposades per l’Estat d’Israel al poble palestí.

Tal i com explica el BDS “Eden Springs Ltd és una empresa israeliana que es beneficia directament de l’explotació il·legal dels recursos hídrics del Golan sirià, territori ocupat il·legalment per Israel des de l’any 1967 i annexió que no reconeix cap país del món.

Eden Springs embotella, comercialitza i distribueix l’aigua d’un territori il·legalment ocupat, i d’aquesta manera vulnera la legislació internacional, les resolucions de les Nacions Unides i la Convenció de Ginebra.”

És per aquest motiu, que aprofitem una estratègia de publicitat comercial d’Eden Springs per visibilitzar un cop més que #JoNOCompreApartheid, que no acceptarem cap producte d’empreses còmplices de la vulneració de drets del poble palestí i que animem a la resta d’associacions, administracions públiques, etc. a ser espais lliures d’apartheid israelià i a sumar-se a aquest boicot econòmic, polític, acadèmic i cultural.

Casals de Joves de Catalunya