Nou casal: Assemblea de joves de Parets

L’assemblea de Joves de Parets (AJP) es defineix com un col·lectiu heterogeni que pretén ser un espai de debat, reflexió i acció per transformar la societat, centrant esforços en el nostre municipi.

L’AJP es va crear fa dos anys davant de la mancança de mobilització juvenil a la nostra vila. Durant aquest període l’AJP ha centrat les forces a crear una base sòlida amb l’objectiu de sensibilitzar socialment a les paretanes.

AJPcartelos

Després d’analitzar la nostra trajectòria i de plantejar els nous reptes que se’ns presenten i als quals volem arribar com a col·lectiu, s’ha cregut convenient començar a formar part de la Federació de Casals de Joves de Catalunya. Considerem que aquesta és una bona oportunitat per créixer, formar-nos i avançar en la nostra lluita. En aquest sentit, una de les forces que ens mou dins del nostre projecte és arribar a mig termini a aconseguir un local autogestionat de i per les joves.

AJPFotos

 

Salut i lluita!