Casals de Joves de Catalunya segueix creixent a la seva XVIII AGO

El passat dissabte 12 de març la federació de Casals de Joves de Catalunya va celebrar la seva XVIII Assemblea General Ordinària al Casal de Joves de Prosperitat. Una seixantena de membres dels casals de joves es van reunir per valorar l’any 2015 i decidir les línies d’aquest 2016.

IMG_8473

Amb l’entrada de 4 noves entitats de Castellbisbal, Sant Quirze del Vallès, Parets del Vallès i Barcelona, ja són 29 les entitats federades, mantenint la tendència de creixement dels darrers anys. A més, l’assemblea també va servir per renovar el secretariat de la federació, amb l’entrada del Victor Ayora i la Marta Garcia.

IMG_8480

Els punts més destacats per aquest 2016 seran l’aposta per elaborar un Pla de formació propi que respongui a les necessitats de les casaleres o el paper de l’àrea de comunicació, des de la que es vol fer una campanya reivindicant el model associatiu de casal de joves. Un element central al llarg de tot aquest any serà la Trobada de Joves, un macroesdeveniment mostra del que som i fem els casals que es es celebrarà del 29 d’octubre al 1 de novembre a Castellbisbal. En quant a l’organització, aquest any es volen diversificar els espais de participació, promovent les comissions temàtiques i els equips encarregats de liderar els territoris.

IMG_8493

A l’assemblea, també es va aprofitar per presentar «Appaga’m» el nou recurs del Programa de Salut per un ús conscient de les TIC, des d’una perspectiva saludable, però també de gènere i ambiental. El casal de joves de Prosperitat, que feia d’amfitrió, va traslladar el seu malestar per trobar-se des de fa anys en uns barracons, en una provisionalitat que fa molt que s’allarga.

IMG_8451