Festa Majora Alternativa d’Hivern, la primera a Begues!

El cap de setmana del 23 – 24 de gener es va celebrar la festa major a Begues on l’Associació de Joves 6tres9 va organitzar la primera FMAHB, la Festa Major Alternativa d’Hivern de Begues. Un dia festiu i reivindicatiu de la autoorganització juvenil.

Un dels organitzadors de la festa ens ho explica així:

El dissabte 24 de gener es va ffmahb 1er realitat la primera Festa Major Alternativa d’Hivern a Begues. L’Associació de Joves 6tres9, amb la col·laboració de Casals de Joves, va organitzar-la.

A les 9 de la nit s’obrien les portes del “Campito” per donar el toc de sortida a la jornada, que començava amb un sopar de “JoPorto”, on els valents, desafiant uns escassos 6 graus,   van portar el seu menjar per compartir. Entre truites, pasta i una gran varietat de suculents menjars anava pujant la temperatura per rebre “The Botswanas”, el primer grup de la nit. Amb la seu estil “Rock Fusió” es començava a omplir l’espai i a buidar la barra de begudes, mentre els més tardés arribaven. Just després, els vilafranquins “Sunday’s Ska Jazz” van fer esclatar la festa amb les seves pròpies versions d’Ska, Reggae i Jazz a un ritme trepidant. Més d’una hora i mitja de concert on no van deixar quiet a ningú dels assistents, que van quedar tant contents com el grup per l’entrega dels vora 150 beguetans. Els PD’s “Made In 6tres9” van agafar el relleu per allargar la festa fins les 05:30h, amb rumba, pachangueo, reggae, música dels 80 i totes les peticions que arribaven des de peu de pista.

12604910_10207559826146880_8094464755939164818_o

Tot plegat, gràcies a la col·laboració de gairebé 20 voluntaris de l’entitat i amb la recaudació de la “Panera Beguetana” i la “Macarronada Popular” que, a més de fer moure l’oci juvenil del poble, van possibilitar que es pugues fer una festa econòmicament sostenible. Sense lamentar cap tipus d’incident i amb la vista posada en més alternatives, els joves de Begues ja miren cap a l’estiu!