La FormaKoa al Llobregat!

La FormaKoa del territori Llobregat ha tingut lloc aquest cap de setmana. Un espai on vam poder trobar-nos, conèixer-nos, debatre, formar-nos i compartir un espai, el del territori, que feia dies que no teníem.

CY6-L6cWMAAC413.jpg:large

Al matí, la formació de relleu l’ha va fer en Lluís Monerris (Casalero de la Guine) i va servir per qüestionar-se i reflexionar sobre el el model de casal de cadascú i com es du a terme el procés de relleu. Van ser tres hores on es va poder aprofitar l’espai per parlar del problemes que havien sorgit a cada casal a l’hora de fer el relleu i les solucions a les que s’havien arribat, a més, d’explicar-se altres models de relleu, com el de la Guine o compartir experiències, com el comitè de benvinguda de Vilanova. també va ser molt interessant el fet de que hi havien persones que estaven en diversos moments -persones que marxaven, persones que portaven poc temps i persones que acabaven d’entrar- així és va poder abordar el tema des de punt de vista diferents.

CY69iUVWUAA2vd_.jpg:largePer dinar es va cuinar una paella vegana, que va quedar boníssima i es va aprofitar aquest espai previ al dinar i mentre dinàvem, per fer cohesió i coneixes una mica més tot jugant al futbolin o amb una miqueta de musica.

Finalment, després del cafè, va arribar l’hora dels postres, on es va fer una dinàmica per parlar de les línies estratègiques del 2016. En quatre taules, a cadascuna hi havia un tema de les línies estratègiques a tractar: dinamització, suport, organització i expansió territorial. S’havia d’anar canviant de taula i a cadascuna debatre i treballar sobre les línies d’aquell tema. Finalment, vam posar en comú les idees i en van sortir de noves per a seguir treballant aquest 2016.

En general la trobada va anar molt bé, però vam trobar a faltar alguns casals, que finalment no van poder venir. Esperem reunir-nos i poder compartir tot el que va sortir de la Formakoa.

IMG_20160117_161954