Signa #LaRosaVerda, la ILP per la regulació de les associacions de persones consumidores de cànnabis

LRV-Street-Campaign-xarxes-600x337

La Rosa Verda és una iniciativa legislativa popular per regular les associacions de persones consumidores de cànnabis. És la primera proposició de llei Europea que introdueix el cultiu, distribució i transport de cànnabis, així com el control de la seva qualitat.

Entre d’altres, aquesta proposició de llei persegueix «Protegir, promoure i millorar la salut pública de la població mitjançant una política orientada a minimitzar els riscos i danys del consum del cànnabis»i «Impulsar la deguda informació, educació i prevenció sobre les conseqüències i efectes perjudicials vinculats al consum d’aquesta substància.»

On pots signar?

A la pàgina web de La Rosa Verda trobaràs l’apartat «On signar», on a través d’un mapa virtual estan assenyalats tots els punts on podràs signar per aquesta Iniciativa Legislativa Popular.

A més a més, en aquesta web, veuràs altres maneres de participar. Des de signar, fer aportacions econòmiques, fer-te voluntari o voluntària o proposar actes i activitats.

Manquen poques signatures, tens fins el 15 de gener per fer-ho!