Sopar Casalero!!

Fa una setmana vam celebrar, el ja tradicional, sopar casalero! Aquest cop ens va acollir el Casal de Joves La Forja i vam ser quasi 60 persones gaudit juntes envoltades de tota una decoració molt flamenca.IMG_20151212_220206

Es va començar a la tarda amb l’última reunió de responsables generals de l’any, bastant nombrosa, on van participar casals dels tres territoris i es van debatre diferents temes importants per al millor funcionament de la federació i de cara a l’AGO 2016.

La nit va estar plena de sorpreses. Començant amb un sopar, que sembla preparat pel doble de persones, a base d’embotit, pa amb tomàquet, hummus, guacamole,… i com no… de les famoses patates amb la salsa especial -que nadie sabe como se hace- del bar del costat de la Forja.

IMG_20151212_231907

Després del sopar, va ser l’esperat moment dels Premis Casaleros! Aquest any bastant igualats, els premis van quedar repartits de la següent manera:

- Premi a la transformació social, un empat, per El Xiroc, pel seu compromís amb la societat i CJ Prosperitat pel ”solo para cortos”, festival de curtmetratges amb temàtica social.

- Premi al casal més saludable a l’Aixada, per el mundialet antiracista.

- Premi al casal més friky, al Queix per l’assassí de la pastanaga.

- Premi al casal a la millor difusió d’activitat, per La Forja amb el Cartell del Panis et Vinum.

- Premi al casal revelació a La Traca per acollira la Mertxe.IMG_20151212_232439_1

- Premi al casaler@ 2.0 a la Berta Colomer, de la Guineueta, per ser la persona amb més followers i likes de les xarxes socials.

- Premi al casaler@ mes intercasaler@ a l’Iu del Queixal, que sempre te’l pots trobar a qualsevol lloc.

- Premi al casaler@ revelació per l’Oscar Lopez de la Guineueta, per la seva implosió allà on va.

IMG_20151213_002208

Un cop acabats de repartir , vam descobrir el perquè de tota aquells decoració, y es que ens esperava una actuació de flamenco que ens va deixar a totes bocabadades. Algunes alumnes del curs de flamenco que es fa a la forja durant l’any, acompanyades d’una guitarra (també alumne del curs de guitarra) i un cantador, ens van mostrar ”el arte que llevan dentro” i ens van fer vibrar amb un espectacle que poques havíem vist.

L’èxit va anar seguit del repertori de musica proposat pels Dj’s Marci, Manu i JuanFran, que ens van delitar amb música de tots els estils fins que cos va aguantar i poc a poc va anant marxant tothom.

Va ser una nit fantàstica, i agrair la disponibilitat i acollida de La Forja, que ens va fer sentir a totes com a casa nostra.

IMG_20151212_231022 IMG_20151212_232017