Recursos per preparar el Dia Mundial de la lluita contra el VIH/Sida!

cartell_PRE_DMS2015_C1D

Campanya 2015 del Comitè 1r de Desembre – Plataforma Unitària d’ONG-SIDA sota el lema “Revoltes amb la prevenció”

Com figura al Calendari de Salut 2015 el proper 1 de desembre és el Dia Mundial de la lluita contra el VIH/Sida.

Aquest any, el Comitè 1r de Desembre – Plataforma Unitària d’ONG-SIDA de Catalunya commemora el Dia Mundial de la Sida sota el lema “Revoltes amb la prevenció”. Com cada any, es portaran a terme diverses activitats arreu de tot el territori català. Us convidem a punxar en els enllaços, informar-vos i participar de la seva programació.

En motiu d’aquesta data, des de Casals de Joves us animem a fer activitats, tallers, xerrades, etc. i us proposem un seguit de recursos que us poden ser molt útils si voleu organitzar algun acte.

Informació de la Campanya i del Dia Mundial

Recursos materials

  • Preservatius masculins (ACJ). Preservatius masculins de diferents models relacionats amb Casals de Joves
  • El Kit del Plaer (SIDA STUDI). El Kit del Plaer és un projecte de promoció del material preventiu en àmbit lúdic-festiu per a joves.
  • Exposició La Recerca del Plaer (ACJ). Exposició itinerant pensada per treballar temes de sexualitat, des de la perspectiva del plaer lligat a la responsabilitat, en l’àmbit juvenil.
  • Maleta didàctica sobre drets sexuals i reproductius (CJB i CIRD). Aquesta maleta permet treballar i aprofundir sobre l’exercici del Dret a la salut sexual i reproductiva com a dret reconegut fonamental de la vida de les persones.

Material de difusió

Recursos pedagògics

Recursos audiovisuals

 

I recordeu! Si organitzeu activitats, xerrades, tallers, etc, compartiu-nos la informació per posar-ho a l‘agenda d’activitats i demaneu-nos material o assessorament! Tot això, a través del 93 601 16 16 o enviant un mail a programes@casalsdejoves.org.

En les properes setmanes rebreu als vostres Casals diferents materials de la campanya.

Salut!