Arriba el Llobregatassu amb més força que mai

El proper 20 de Juny es realitzarà el Llobregatassu a Sant Vicenç dels Horts. El Llobregatassu és l’activitat territorial del Llobregat de ‘Casals de Joves de Catalunya’, i enguany se celebra la seva segona edició.

IMG_7269Per obrir el Llobregatassu, es començarà fent una paella de germanor entre la comissió d’organització i les sòcies de les entitats organitzadores que en són membres, a partir de les 14h. Més tard, i a mode de sobretaula, farem la Dinàmica del Divan, importada des del Territori Barcelona. En aquesta activitat s’aprofitarà per a què les entitats participants expliquin el seu model d’organització, els seus objectius, les seves dificultats o problemàtiques i, entre tota la resta, generar un debat constructiu per tal de facilitar l’assessorament interassociatiu. Tota aquesta primera part està programada en clau d’autoconsum, però no cal dir que si alguna casalera s’hi vol afegir, encantades de que hi vingueu!

Més tard, a les 17h, s’arrencaran els tallers, que seran oberts a tot el públic. Es faran tallers de pancartes, on es podrà aprendre a realitzar pancartes amb un videoprojector. Un taller muay thay, on podrem fer les primeres passes en aquest apasionant esport. Un altre taller de graffiti on es realitzarà un mural amb algun motiu casalero. I un darrer taller, de teles acrobàtiques, on poder aprendre nocions bàsiques sobre aquesta modalitat circense.

A les 21h hi haurà servei de cuina per sopar un entrepà i tot seguit s’iniciarà el Cercabirra Popular per diferents places i indrets de Sant Vicenç dels Horts, que estarà amentizat per la batucada Baketomba de Molins de Rei que ve amb moltes ganes d’estrenar-se al Llobregatassu.

IMG_7255En acabar el recorregut, a les 23h, s’iniciaran els concerts. Obriran les també molinenques Komba’t, per donar pas al punk més irritant d’Érase una Hez. Entre concert i concert comptarem també amb el groove de Soundbarri Percussió de Cornellà. El PD Txivi i el PD Trip’s on Fire seran els encarregats de conduir el Llobregatassu cap el seu punt i final, posant els ritmes més trepidants i insòlits.

Com veieu, enguany el Llobregatassu es presenta amb moltes novetats i amb més força que mai. Així que… no hi podeu faltar. Us hi esperem!!

Ubicació: https://www.google.es/maps/@41.3872762,2.0095205,74m/data=!3m1!1e3?hl=ca

Esdeveniment de Facebook: https://www.facebook.com/events/1437797339860947/

Cartell Llobregatassu data corregida