Al plat, hi posem cap!

Esfera Gastronomia

Ja és aquí la segona entrega de l’Esfera Casalera. L’Esfera Casalera és un recull dels projectes i activitats que duen a terme els Casals i les Associacions de Joves federades a Casals de Joves de Catalunya.

 Per aquesta segona publicació de l’Esfera Casalera, s’ha preparat un recull dels projectes gastronòmics que fan els Casals. Comprar, menjar, consumir… són actes polítics. En el cas dels projectes que es presenten, podem trobar tant iniciatives que van dirigides a realitzar un consum més responsable amb la producció, la distribució i el medi ambient, altres activitats gastronòmiques que van dirigides a dinamitzar la vida social del municipi i d’altres en què s’aprén a cuinar de tal manera que s’empodera a les persones que hi participen aprenent habilitats i coneixements que possibiliten un consum més responsable i més sa per nosaltres mateixes.

 Des de la Federació estem treballant ja en la tercera entrega de l’Esfera Casalera, esperant que pogueu descobrir què fan la resta d’entitats federades sobre Teatre i Faràndula. Podeu posar-vos en contacte per demanar materials o orientacions per impulsar un projecte al vostre Casal i… fins i tot podeu anar obrint l’agenda per a què no se us escapin les activitats més interessants d’altres associacions!

Per accedir a l’Esfera Casalera de Gastronomia fes click a la següent imatge:

Esera Gastronomia 2