Presentació del CAJ El Rusk

Des de la darrera AGO del mes de març el territori Vallès-Osona de la federació compta amb una nova entitat, el CAJ El Rusk que s’ubica al municipi de Rubí ( Vallès Occidental). Perquè els conegueu una mica més, aquí us deixem la seva carta de presentació:

PRESENTACIÓ EL RUSK

 

Ei Casalerxs,

 El Casal Alternatiu de Joves el Rusk (CAJ el Rusk) de Rubí neix per cobrir dues necessitats cabdals del nostre poble. La primera, que els i les joves de Rubí tinguin un espai propi de trobada. Un lloc des d’on participar activament de la vida associativa, festiva i política del poble.

La seu social del CAJ el Rusk és la del Centre d’Esplai l’Eixam, que té un local que fa servir els dissabtes a la tarda i esporàdicament entre setmana. Així, la segona necessitat, parteix de les monitores del C.E. l’Eixam, de donar un ús més responsable i continuat a l’espai.

El projecte s’està construint des de l’equip de monitores del C.E. l’Eixam.

Ara per ara el projecte es troba en una fase embrionària. Sabem què és el que volem però estem pensant el com materialitzar-ho al poble.

Què és el què volem?

Volem oferir un lloc de trobada al jovent rubinenc on puguin desenvolupar els projectes que més els motivin. Ampliar el teixit associatiu de Rubí. Crear consciència social sobre temes d’interès popular. Formar grups estables sobre temàtiques concretes. Acollir cursos i formacions diverses.

Tenim un gran repte per endavant i Casals de Joves de Catalunya des del principi ens ha donat molt suport i ens ha engrescat a començar a caminar cap el CAJ el Rusk. Ara que ja tenim més encarrilat el projecte ens hem adonat que per prosseguir amb el nostre camí ho volem fer de la vostra mà.

Moltes gràcies per la vostra confiança!

CAJ El Rusk