Algunes casaleres ja tenen els seus certificats d’experiència i formació associatives

CAC CABECERA GRIS

Ahir es van lliurar els primers certificats d’experiència i formació associatives a algunes casaleres que van respondre el formulari on-line que us vam anunciar.

El formulari està dissenyat amb preguntes senzilles sobre la teva formació associativa i la teva experiència al casal i a la federació. Amb aquesta información el·laborem un certicat que recull la teva trajectòria associativa i les competències adquirides amb aquesta experiència. Així el resultat es un certificat que recull les formacions realitzades amb la federació i amb la Escola Lliure el Sol, la experiència i responsabilitats adquirides al casal i a la federació, també valorades en hores de treball voluntari, i les competències adquirides amb aquesta experiència associativa.

Pots aconseguir el teu responent al formulari i si necessiteu aclariments poseu-vos en contacte amb el vostre tècnic territorial o directament amb l’oficina federativa.

Formulari per omplir

Mireu què contentes estan les casaleres que ja tenen el seu certificat!

IMG_2790 IMG_2792