Ampliem el termini per enviar la foto per al Calendari Casalero 2015

podeu enviar la foto fins el dia 23 de novembre,


No volem perdre aquesta tradició!!

Si com casal voleu participar en aquest tros de calendari només heu d’enviar una foto amb resolució 300pp i format quadrat (el muntatge previst serà de 20cm x 20cm). El tema és lliure, i s’ha d’enviar també la frase que voleu que aparegui com a presentació de la fotografia. Podeu suggerir en quin mes voleu aparèixer i, en la mesura del possible, intentarem que així sigui, sobretot si la fotografia fa referència a aquell mes.

També podeu enviar les dates que són importants pel vostre casal ( jornades, festes més importants, activitats programades…) perquè apareguin al calendari. D’aquesta manera podeu publicitar les vostres activitats. Podreu demanar calendaris per  les vostres sòcies i alguns per regalar a  amigues del casal.

La data límit per enviar les fotos és el  23 de novembre  i la adreça de correu electrònic per enviar la foto és: casaldejoves@casaldejoves.org, o via dropbox, google drive… compartint amb aquest mail (si no saps com fer-ho demana info al/la tècnic/a del teu territori)