Ara pots aconseguir un certificat que reculli la teva experiència i formació associatives.

Els i les que participem d’una associació juvenil sabem que és una experiència enriquidora en allò personal i a més, sabem que moltes vegades el que hem aprés al casal ens serveis per a la nostra vida diària: per ajudar els altres, per fer millor la nostra feina o fins i tot per millorar a l’institut, universitat o escola. El treball que fem com a voluntàries ens forma com a ciutadanes i com a persones i ens prepara per afrontar els reptes amb més eines i capacitats.

Des de Casals de Joves de Catalunya volem reivindicar aquesta vessant formativa del treball voluntari i hem desenvolupat un sistema de certificació de hores de treball voluntari i formació associativa.  Per reivindicar el valor de la feina que fem i també per què les casaleres puguin utilitzar-lo per complementar el seu currículum personal.

Hem comprovat al llarg dels anys que les casaleres valorem allò que han aprés participant a la nostra associació i a la federación però trobem que de vegades no sabem com incloure aquests aprenentatges al nostres currículum. Per aquest motiu hem dissenyat un formulari amb preguntes senzilles sobre la teva formació associativa i la teva experiència al casal i a la federació. Amb aquesta información podrem el•laborar un certicat que reculli la teva trajectòria associativa i les competències adquirides amb aquesta experiència.

La forma pera conseguir-lo és posant-se en contacte amb el/la tècnic/a territorial que et correspongui i concertant una cita per tal de respondre a aquestes preguntes. Caldrà que abans hagis fet una mica de recordatori de la teva trajectòria: només cal que pensis quan vas començar, què càrrecs i responsabilitasts has tingut i què formacions has fet.

valles-osona@casaldejoves.org; llobregat@casaldejoves.org; barcelones@casaldejoves.org

936011616

Contacte