Els casals del territori Vallès-Osona ens formem en estratègies de comunicació

El passat 25 d’octubre les entitats del Territori Vallès-Osona ens vam aplegar per realitzar la nostra jornada de formació anual. Representants del CJ Obriu Pas de Barberà del Vallès, de l’AJ Kndurgnt de Canovelles, del CJ Enfarrats de Palau, de l’AJ La Guspira de Caldes i també de l’incipient CJ El Rusk de Rubí i d’ alguna entitat juvenil de Barberà del Vallès (Esplai El Piolet) vam rebre una formació per tal de millorar les estratègies comunicatives i de visibilitat de les nostres entitats i casals.
La sessió va ser conduïda pel Xavi Cabrera i el Gonzalo Candanedo, i es va dividir en quatre parts. Una primera part més teòrica per conèixer què volem dir quan parlem de comunicació, i es va fer caure el primer mite, comunicació no és només difusió, que és un camp molt més el ampli que cal posar al servei dels objectius estratègic del casal. Una segona part dedicada a les diverses tipologies de destinataris a qui ens adrecem. En aquesta cada entitat va identificar els actors amb els que interactua i a través de quins canals, aprenent a fer servir un d’adient per cada objectiu. A continuació vam conèixer algunes de les eines al nostre abast per executar aquestes estratègies de comunicació. Més enllà de les omnipresents xarxes socials, a les que vam dedicar una bona estona, també vam estar parlant de com aprofitar millor els mitjans de comunicació o els suports físics. Per acabar, es va parlar de com ens organitzem internament per assumir les tasques de comunicació, ja que totes aquestes idees necessiten d’un mètode i algun que s’encarregui per convertir-se en realitat!

Després de la formació, i gràcies a la col·laboració dels membres del secretariat, vam fer un dinar plegades: Barbacoa popular!

En aquest link podreu veure les fotos de la jornada!

Gràcies a totes les que hi vau ser, i l’any vinent més i millor!

portada formació