2a EDICIÓ DEL KLOAKA ROCK A PALAU

2a EDICIÓ DEL KLOAKA ROCK A PALAU

El Kloaka Rock, que ha barrejat graffitis, música punk rock i cultura popular, ha aplegat més d’un miler de joves del Vallès.

El passat dissabte 27 de setembre va ser una dia ple d’emocions: a Palau Solità i Plegamans va tenir lloc el KLOAKA ROCK, el Festival de punk -rock del Vallès. Aquest any l’aposta del Casal de Joves Enfarrats i Enfarrades era més gran que a les edicions anteriors. Tot començava a les 11 del matí amb l’exhibició de graffitis per part de l’Eterno i el concurs de graffitis. L’activitat, però, es va allargar fins ben entrada la tarda.

L’Assemblea de joves de Santa Perpètua va ser l’encarregada de cuinar les paelles per a una cinquantena de persones. Només acabar va començar el torneig d’Smash i Pokemon, organitzat per Casa Vieja, on 16 persones van estar viciant una bona estona. Paral·lelament, a l’escenari començaven les proves de so del concert.

A les set de la tarda començaven els concerts amb Komando H , Bajo Tierra, Cuchillo de Palo, Malestar Social, Blowfoost, EAM i Green Valey. El volum de gent va anar augmentant, fins al punt que unes 1000 persones van acabar passant pel Kloaka Rock.

Des del Casal volem Hem de donar les gràcies a totes les persones assistents, a music boxes, el celler Ballbé, la Carnisseria Montserrat, forn de pa Turón, Montana Colors i als grups. A banda, disculpar-nos pels problemes tècnics que vam arrossegar durant tot el dia. Tot i  això la gent es va mostrar molt col·laborativa i l’ambient va ser fantàstic.

L’any que ve més i millor!

CJ Enfarrats

“aqui tens un petit tastet del que va ser el Kloaka ROck 2014, T’esperem l’any vinent”

From KLOAKA ROCK 2014, posted by Casal De Joves Enfarrats on 10/13/2014 (52 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2