La Trancada’14 – Mafia Edition!

El cap de setmana del 4 i 5 d’octubre, Casals de Joves de Catalunya vam organitzar la Trancada’14 Mafia Edition! La Trancada és l’activitat intercasalera lúdico-festiva més important de l’any perquè és on es reuneixen els casals de joves federats un mateix cap de setmana en una casa de colònies, aquest any va ser a la casa de colònies Can Pere a Sant Pere de Ribes (Garraf).

Van haver 3 tallers: Rocobloc: escalada, serigrafia i boxa, i simultàniament, també 4 xerrades: gènere: la qüestió dels rols, els projectes intergeneracionals, salut: les associacions cannàbiques i el model de casal de joves a debat. La nit, amb disfresses de temàtica mafiosa i un concurs de karaoke per anar escalfant motors per la festa final! Diumenge al matí, un slak-line, jocs de taula i pilotes alliberades “Mou el Cul!”. Tot això, esperant la paellada popular que ens va preparar un cuiner, anònim i sense ànim de lucre, que va pujar expressament diumenge al matí amb molta actitud, des del llunyà Fort Pienc! (que per cert, la paella estava boníssima).

Aquest any érem 50 casaler@s de 6 casals de joves: El Lokal, El Racó, Guineueta, Xiroc, Obriu Pas i el recent federat Casal Popular Vilanova! [#jotambéelshauriarebut]. També van venir convidades de l’Associació Ubuntu (Ciutat Meridiana, Barcelona) i de l’Esplai Greska (Sant Boi de Llobregat).

______________________
[FOTOS] aquí:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.758580120883884.1073741849.369514286457138
trancada14