Definint els objectius del Pla Estratègic

El procés de disseny del Pla Estratègic continua endavant. Perquè els millors plans són aquells compartits i els que pensem entre totes, vam voler aprofitar La Trancada 2014 per recollir les percepcions dels assistents sobre els objectius de futur de Casals de Joves.

 

IMG_20141004_134602

Ho vam fer a través d’una enquesta en la que les casaleres van haver d’esforçar-se en puntuar un llarg llistat d’objectius per cadascún dels eixos temàtics. Un exercici feixuc però que ens ajudarà poder orientar les línies dels propers tres anys d’acord amb les idees dels Casals.

Actualment el Grup Motor està organitzant aquesta informació en objectius generals, específics i línies estratègiques. A partir d’aques esquelet ens faltarà una de les tasques més importants, les bones idees no serveixen de gaire si no tenim com portar-les a la pràctica! Per aquest motiu properament obrirem una eina online que permetra a les entitats aportar les seves idees de possibles accions que ens permetran assolir els nostres objectius. Keep planning!

 

IMG_20141004_142407