El Territori Vallès-Osona celebra l’V-Day!

portada

Dissabte 24 de maig va tenir lloc la trobada dels casals del territori Vallès-Osona, en una jornada batejada com l’V-Day.

Després de tres anys consecutius del Gran Prix Casalero les entitats van decidir que aquesta activitat ja havia assolit els seus objectius. Arribava el moment de parar, pensar i treballar en nous fins i projectes.

I d’aquí va néixer el V-Day: Una jornada de reflexió, cohesió i treball intern per enfortir lligams, i començar a construir estratègies de treball de cara a 2015.

Una vintena de joves, representants del CJ Enfarrats de Palau-solità, l’AJ La Guspira de Caldes, l’AJ Kndurgnt’s de Canovelles, i el CJ El Crit de l’Ametlla del Vallès van compartir una jornada campestre al càmping El Pasqualet de Caldes de Montbui, amb diferents dinàmiques de coneixement intern de les entitats i propostes de noves accions conjuntes.

La dinàmica del Divan va permetre crear un espai d’assessorament col·lectiu en que els casals van poder compartir els seus reptes i límits. Tot i estar condicionats per les especificitats del seu territori la saviesa acumulada per les entitats va permetre posar en comú experiències i consells per re-orientar els seus projectes i multiplicar la seva potència, així com sentir la calidesa d’estar molt ben acompanyades en aquest camí.

2014-05-24 13.39.33(1)

Les següents dinàmiques van estar enfocades a pensar quins són els diferents objectius que es planteja el territori i quines accions ens poden portar a assolir-los. Només va ser una primera fase per començar a dissenyar el futur, però ja van sortir algunes pistes que ens indiquen que el futur del territori passa per estar més distribuïts, per arribar més a les entitats, per connectar directament amb el dia a dia dels casals de joves i per ser més ambicioses pensant els reptes que som capaces d’assolir.

I després de tanta feina, una autèntica barbacoa argentina (Barbacoa Chef), que ens va oferir delicatessen com el butipan, l’entranya i el matahambre. Sí, és cert… ens encanta jalar bé!

2014-05-24 15.15.11(1)

Chimi-churri para tod@s!

La jornada va oferir noves idees i suggeriments per seguir trobant-nos i construir el territori Vallès-Osona, gran en dimensió i molt gran en possibilitats!

20140524_161123(1)