Gairebé és aquí el nou recurs casalero pel treball amb adolescents: Cola’t al casal!

colatCom moltes de vosaltres ja sabeu, fa un temps que estem treballant en l’elaboració d’un recurs pedagògic sobre el treball amb adolescents en els casals de joves, amb la intenció d’oferir-vos eines, pautes i exemples útils i senzills, que us animin, facilitin i encoratgin per abordar aquesta qüestió.

Cola’t al casal! Obrim les portes als adolescents”, serà un recurs en format web que properament trobareu a la xarxa. Allà s’hi recullen alguns apunts teòrics, recursos concrets i les experiències de treball amb aquest col·lectiu de 3 dels nostres casals (CJEnfarrats, CJEl Lokal i CJEl Racó).

Ara com ara, estem enllestint el recurs i preparant la presentació del mateix, on per suposat esteu totalment convidades!

En breu, tindreu més notícies.