la nova newsletter casalera està en marxa, dona’t d’alta!

boto-newsletterAmb la newsletter casalera una vegada al mes rebràs les notícies i esdeveniments destacats de l’espai casalero.

Si dijuos passat no vas rebre la newsletter significa que no estàs donada d’alta per rebre-lo. Pots donar-te d’alta aquí.

Al newslletter casalero  podreu llegir un seguit de notícies del que ha passat últimament a Casals. A més, hem decidit incloure un seguit d’informacions que ens afecten com a joves que som, des de temàtica laboral a qüestions participatives, salut o gènere. Al final de tot hi ha un petit apartat d’agenda on hi haurà futures activitats de tots els casals federats.

Pots consultar l’última newsletter aquí.

Creiem també que per totes aquelles que d’alguna manera esteu un pèl més lluny de la federació (perquè per exemple heu marxat a l’estranger o simplement heu pensat que la vostra etapa al casal de joves del vostre barri ha arribat a la fi) us servirà de vincle i per seguir connectades amb nosaltres.

Dit això esperem que aquesta newsletter us sigui útil i que el nostre projecte arribi a molta més gent!