Benvinguts 20 anys!

Vindràs a sopar? Marxes tres dies a una trobada? Com és que arribes tan tard si només tenies reunió?

Benvinguts vint anys. Benvingudes les ganes, la motivació, els somriures i les lluites de joventut. Benvingudes les festes, les amistats, les escapades i les bogeries.

Benvingudes les oportunitats d’organitzar-nos amb totes aquelles persones amb qui compartim inquietuds, problemes i realitats des de la mateixa perspectiva: la del jovent.

Benvingudes les ganes de transformar i crear una nova societat. Benvingudes les ganes de ser inconformistes i voler-ho tot.

Casals, com a mínim per a mi, és crear, és avançar, transformar, cooperar i créixer. Ara que ja hem après a caminar, a parlar i a escriure, ara que ens hem fet grans és el nostre moment: el de l’actitud. És el moment de seguir creixent tot fent xarxa, de tenir companyes i amigues a cada poble, de treballar colze a colze amb aquelles qui pensen que el jovent tenim molt a dir, i treballar encara més amb aquelles qui pensen que “ja els passarà això que diuen, són joves.”

Tenim l’edat de ser incansables, de ser fortes i rebels. De trencar estereotips, rols i opressions. Tenim l’edat de gaudir del que fem, de decidir si fem de l’associacionisme un mode de vida, i d’assumir tots els reptes que ens proposem. Tenim l’edat de decidir què volem i cap a on anem.

Tenim l’edat. I tenim les eines. Eines que construïm plegades amb cada activitat, trobada i reunió.

Benvinguts 20 anys. Benvingudes les ganes, les il·lusions, la motivació i l’actitud.

Benvingudes totes aquelles persones que se sumen cada dia als casals, que ho volen i ho donen tot. Benvingudes totes aquelles que no callen, que no estan conformes, que tenen ganes de transformar.

Perquè Casals de Joves té de totes i cada una d’aquestes persones: benvinguts 20 anys més d’actitud Casalera!

Felicitats Casals de Joves!

IMG_6418

Alba Sanjurjo// Casal de Joves Guineueta