Els Casals de Joves tenim un pla!

tens plans

 

Coincidint amb el nostre 20è aniversari, aquest any Casals de Joves hem decidit engegar el procés que ens portarà a elaborar el nostre primer Pla Estratègic. Aquesta decisió és fruit de les dinámiques de creixement i expansió que estem vivint en els darrers temps. Per afrontar els nous reptes que tenim endavant creiem que és necessari aturar-nos un moment a reflexionar. Poder planificar les coses a llarg termini. Adaptar les nostres eines i estructures als objectius que ens proposem col·lectivament.

 

Per dissenyar aquest Pla Estratègic volem comptar amb la participació totes, i per això hi ha diverses fases i eines com fitxes, entrevistes grups de debat… per tal que hi hagi espai per les veus de les entitats federades, però també d’amigues, expertes, antigues membres de l’entitat.. Així podrem conèixer les necessitats i expectatives dels casals de joves i esbrinar com apropar-nos a aquests objectius en els propers anys.