Ara que fa 20 anys…

Laura Pausini guanya al Festival de San Remo. Al barri de Vallecas començava a caminar SKA-P, mentre a totes les ràdios s’escoltava Ace of Base. Estem al 1994, a Xiapas l’any comença amb l’aixequament zapatista, Luis Roldán es dóna a la fuga i a Barcelona el foc es menja el Liceu. Aquell any ens deixa Kurt Cobain i al Canadà hi neix un nen destinat a convertir-se en una estrella musical adolescent. Als cinemes podem veure Pulp Fiction, Stargate o La Màscara, mentre que a les nostres teles desembarquen els Power Rangers, Choooof o les Historias de la puta mili. Tot i que sembli increïble aquest no són els esdeveniments més destacats d’aquell any. Ni tan sols el llençament de la Playstation.

logo-20

L’any 1994 es va fundar l’Associació de Casals i Grups de Joves de Catalunya. Des d’aleshores moltes coses han canviat, altres no, com l’emissió dels Simpsons a Antena 3 o la secretaria general de Cándido Méndez a la UGT. Tampoc no han canviat ni el nostre compromís amb la participació juvenil ni la nostra aposta per un model de lleure autogestionat. Per això, aquest any Casals de Joves volem celebrar aquests 20 anys enfortint el teixit associatiu. 20 anys lluitant per ser més i millors casals. 20 anys de creixement i aprenentatges personals i col·lectius. 20 anys transformant la societat. 20 anys d’actitud!